Perusteelliset maanrakennustyöt Ilmajoelta

Ota yhteyttä

Koneurakointi Tarmo Mäkelä toteuttaa perusteelliset maanrakennustyöt vuosikymmenien tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa omakotitalojen ja hallien perustusten kaivuut, salaojitukset ja viemärityöt sekä kanaalien kaivuutyöt.

Asiakkainamme on yksityisiä, yrityksiä sekä kuntia. Me emme sano työlle ei, olipa se sitten suuri tai pieni hanke. Monipuolisella ja laadukkaalla kalustollamme pystymme operoimaan ahtaissakin paikoissa. 

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisille maanrakennustöille tarvitset tekijää! Olemme käytettävissäsi Ilmajoen, Seinäjoen ja Kurikan alueilla.

Rakennusten perustukset

Huolellisesti toteutetut perustukset ovat paras pohja kestävälle omakotitalolle tai hallille. Jätä rakennusten perustuksien tuottaminen kokeneelle ammattilaiselle ja vältyt ongelmilta tulevaisuudessa.


Me kaivamme, louhimme, jyrsimme, tasaamme ja asennamme tarvittavat putket sekä teemme ajotien ja piha-alueiden kantavat kerrokset. Hyvin suunnitellut ja toteutetut maanrakennustyöt suojaavat rakennustasi kosteudelta ja takaavat kantavan pohjan!

Salaojitukset ja vesi-viemärityöt

Toteutamme salaojitukset ja vesi-viemärityöt vuosikymmenien kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla. Olipa kyseessä pellon salaojitus tai omakotitalosi vesi-viemärityöt, voit jättää ne meidän huoleksemme!

Rakennustöissä huolellisesti toteutetut salaojat ja vesi-viemärityöt ovat avainasemassa. Ne takaavat, että rakennuksen perustukset eivätkä alapohja kastu. Tarvittaessa toteutamme vesi- ja viemärityöt yhteistyökumppaneiden avustuksella.

Kaivuutyöt

Salaojituksien ja vesi-viemäritöiden lisäksi saat meiltä myös kaikki muut kaivuutyöt. Kaivamme muun muassa kaadettujen puiden kannot ja pohjat esimerkiksi pihan laattoja varten. Kun kaivuut ovat valmiit ja esimerkiksi tarvittavat putket ovat asennettu, me huolehdimme muotoilusta ja tasauksesta, jotta pinnat saadaan entiselleen.

Kerro meille maanrakennustarpeestasi

Pitkän kokemuksemme ja laadukkaan kalustomme ansiosta pystymme suorittamaan maanrakennustyöt, koosta riippumatta, laidasta laitaan. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin!