Talvikunnossapito – palvelut yksityisille, yrityksille ja kunnille Ilmajoella, Seinäjoella ja Kurikassa

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Tarmo Mäkelä pitää pihasi ja kiinteistösi siistinä ja turvallisena koko talven. Talvikunnossapidon palvelumme kattavat auraukset, hiekoitukset sekä yleisen ylläpidon. Seuraamme tarkasti muuttuvia säitä ja reagoimme tarpeen mukaan. Voit tilata meiltä joko koko kauden ylläpidon tai kertaluontoisen palvelun.

Olemme käytettävissäsi Ilmajoen, Seinäjoen ja Kurikan alueella. Valitse kokenut tekijä pihojesi ja kiinteistösi huoltajaksi ja pyydä tarjous talvikunnossapidolle!

Liukkaudentorjunta

Lumen ja jään tuoma liukkaus torjutaan huolellisella aurauksella sekä sopivalla hiekoituksella. Tiesi ja parkkipaikkasi pysyvät auki, ja sinä pääset liikkumaan pihallasi turvallisesti. Monipuolisella ja laadukkaalla koneistollamme pystymme pitämään kunnossa yhtä lailla suuret kiinteistöt kuin ahtaammat pihatietkin. Kevään tullessa ja lumien sulaessa harjaamme piha-alueesi hiekasta puhtaaksi, sillä talvella pitoa lisäävällä hiekalla on kesän tullen käänteinen vaikutus.

Teemme myös maanrakennustyöt

Laadun seuranta

Talven aikana seuraamme työmme laatua ja otamme sinut tarvittaessa mukaan keskusteluihin, jotta voimme parantaa talvikunnossapidon laatua entisestään. Mikäli kunnossapitotarpeet muuttuvat talven aikana, pystymme reagoimaan niihin joustavasti.

Selätä pääkallokelit

Talvesta ja talvikeleistä riippuen pihat ja pihatiet voivat toisinaan olla erittäin liukkaita. Kaikkein haastavimmilla säillä suurimpia hankaluuksia aiheuttavat jäätyvä sulanut lumi sekä jään päälle satava lumi. Liukastumisvammoja sattuu julkisten katujen lisäksi paljon myös kotipihoilla sekä yritysten piha-alueilla. Siksi pihojen turvallisuudesta kannattaa talvisin pitää hyvää huolta. 

Palkkaamalla Koneurakointi Tarmo Mäkelän pitämään huolta pihasi talvikunnossapidosta selätät pahimmatkin pääkallokelit tehokkaasti, eivätkä rajuimmatkaan sääolosuhteet pääse yllättämään!