Kattavat pihatyöt Ilmajoelta

Ota yhteyttä

Koneurakointi Tarmo Mäkelä toteuttaa maanrakennustöiden lisäksi kattavat pihatyöt pitkällä kokemuksella. Saat meiltä kaikki pihatyöpalvelut, kuten pohjatyöt, peruskunnostukset, laatoitukset sekä istutukset ja kylvöt.

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä kuntia. Olipa hankkeesi siis minkä kokoinen tahansa, valitse Koneurakointi Tarmo Mäkelä ja saat pihatöillesi luotettavan ja osaavan tekijän. Olemme käytettävissäsi Ilmajoen, Seinäjoen ja Kurikan alueilla. 

Ota yhteyttä, saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Pohjatyöt

Huolella suunnitellut ja toteutetut pohjatyöt ovat toimivan pihan edellytys. Me toteutamme kaikenlaiset pohjatyöt pitkällä kokemuksella. Saat meiltä muun muassa pihakiveysten pohjat sekä pihan tasoituksen. Kauttamme onnistuu myös pohjustusten päälle tehty laatoitus, jotta voit nauttia täysin käyttövalmiista pihasta.

Peruskunnostukset

Mikäli pihasi kunnossapito on hetkeksi laiminlyöty tai se on kärsinyt esimerkiksi rankoista sääolosuhteista, voi olla että se kaipaisi pientä kunnostusta ja saneerausta. Saat meiltä tehokkaan peruskunnostuksen, jolla pihastasi saadaan taas viihtyisä ja turvallinen.


Peruskunnostusta toteuttaessa otamme tarkasti huomioon jo olemassa olevat ominaisuudet ja toteutamme sen niin, että niitä hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti. Kunnostus voidaan toteuttaa kerralla valmiiksi tai se voidaan jakaa pidemmän jakson ajalle. Pihan peruskunnostus voidaan toteuttaa hyvin myös vesi-viemäritöiden yhteydessä.

Maanrakennustyöt

Istutukset ja kylvöt

Meiltä löytyy myös luotettavat yhteistyökumppanit uusien istutuksien ja kylvöjen toteutukseen, jotka voidaan toteuttaa sujuvasti esimerkiksi yhdessä pihan peruskunnostuksen kanssa. Ammattilaisen tekemillä istutuksilla ja kylvöillä saat unelmiesi pihan!

Ruokamultatoimitukset

Myymme myös ruokamultaa. Ota yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi määrä!

Ruokamulta on seulottua peltomultaa. Seulonnan aikana maa-ainekseen lisätään turvetta ja hiekkaa, jotka parantavat mullan laatua. Tällä tavalla valmistettu ruokamulta sopii erinomaisesti viherrakentamiseen, istutuksille ja esimerkiksi kasvimaalle.

Tee tilaus